Gigi Becali în aula Academiei Române

„Are domne, sigla editurii?! Gata! Nu mai au ce face! Este științifică și trebuie să-ți dea zilele!” Gigi Becali mai trage cu patos ortodox o flegmă pe sistem.

Autor a două cărți „științifice” care au probabil câțiva ghost writers pe la muntele Athos sau prin vreo mănăstire proslavnică, ciobanul „futbolist” ne explică despre cum a pus el în cur sistemul judiciar cu inteligența sa de inspirație celestă. După spusele ‘mnealui, conținutul științific cuprins între filele unei cărțulii, este garantat de sigla unei edituri. Prin urmare, urmând logica predată la stână, avem un neam de oameni de știință, deoarece, nu-i așa, tot românul este poet.

Bineînțeles că îndrumătorii „științifici” ai celor două lucrări și-au dorit ca trăirea religioasă să devină o știință, dacă se poate exactă, că altfel, nu văd motivul pentru care ar gira cu obrazul BOR eliberarea din pușcărie a unui speculant de cea mai joasă speță. Patriarhia, se deszice de cei doi șefuți de bisericuțe, susținând că cele două lucrări nu sunt științifice, ci ar putea fi considerate mai degrabă: cărți de memorii. Nu prea cred că PF Daniel o să le ia din bărbi pentru o bagatelă de genul acesta dar totuși, cineva ar trebui tuns măcar pe alocuri. Cum este posibil ca țara asta să se dovedească mai de rahat cu ziua ce trece? Cine-s borfașii ăia care i-au numărat zilele la AMR lui Becali? Și cine-s delicvenții ăia din sistem care îi favorizează pe hoții ăștia intrați în pușcării? Uite la Șova, iese căcănarul cu televizorul de la arest. Da, asta nu-i nimic! Don Juanu’ de Borcea se puiește la mititica.

N-are nimeni nici un Dumnezeu în țara în care pușcăria este construită doar pentru mujic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s